Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

 

ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЧОВЕКА

ДЕПАРТАМЕНТ „ПСИХОЛОГИЯ"

БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ

организира

Работен семинар (КРЪГЛА МАСА) на тема:

„Емиграционни нагласи и жизнено планиране при младите хора в България"

Семинарът ще се проведе на 25 ноември 2022 г.

Всички желаещи да участват като лектори, участници в дискусията или слушатели, са поканени да попълнят приложената Форма за регистрация от следния линк:

E-мейл за изпращане на формата за регистрация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Срок за изпращане на формата за регистрация - до 30.09.2022 г.

Семинарът ще се проведе в хибридна форма (присъствено и онлайн), при спазване на всички противоепидемични мерки. Участниците ще бъдат информирани своевременно за актуалната обстановка и възможни организационни промени.

Мястото на събитието е гр. София, хотел Анел, бул. „Тодор Александров" № 14 (близо до метростанция „Опълченска"). Регистрацията ще започне в 13:30 часа, а откриването в 14:00 часа на 25.11.2022 г.

Семинарът ще предостави възможност за обмен на знания и опит между представители на отговорните институции, неправителствения сектор и науката по въпросите на миграцията.

Работният език на семинара е български език.

Събитието се организира в рамките на проект № КП-06-Н35/4, финансиран от ФНИ, МОН и е със свободен достъп - без такса правоучастие. Включена е кафе пауза.

Участниците поемат разходите си за транспорт, настаняване и храноден.

За повече информация и регистрация пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или посетете Фейсбук страницата на проекта: https://www.facebook.com/emigrationattitude

Лице за контакт: гл. ас. д-р Екатерина Димитрова

Очакваме Ви!