Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

picture projects

Kурс: АКАДЕМИЧНО ПИСАНЕ

проф. д-р Катя Стойчева, Maя Конова

Курсът си поставя за цел развитие на уменията за представяне и обобщаване на резултатите от теоретични анализи и емпирични изследвания, които да подпомогнат докторантите при написването на различни научни продукти (дисертация, научни доклади, статии). При успешно завършване на курса участниците получават 20 кредита от ЦО към БАН.

Курсът в обем от 30 академични часа включва лекции, дискусии, работа в група и практически занимания. Обучението дава възможност на всеки участник да работи по проблеми, свързани с разработката на дисертационния му труд и изпълнението на научната програма на докторантурата.

През 2022-2023 академична година курсът ще се проведе през летния семестър. Занятията ще започнат на 1 февруари 2023 г. и ще се провеждат в сряда, от 13:30 до 17:00 часа, по предварително изготвен график и учебна програма.

За записване в курса: изпратете трите си имена, в каква форма на докторантура сте (редовна, задочна, свободна) и в кой институт/ВУЗ сe обучавате, на имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  от 1 декември 2022 г. до 31 януари 2023 г.