Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

 Много от докторантите, защитили успешно и получили образователната и научна степен „доктор“ в ИИНЧ, предприемат кариера в академичните среди. Това е естествена стъпка след обучението и надградените знания и умения. ‎

Има и други работни места и възможности за кариерно развитие, в които могат да се приложат експертните познания и умения, придобити по време на обучението в Института. Нашите докторанти намират реализация в секторите на държавното управление, образованието, здравеопазването, в държавни агенции, частни фирми, неправителствени организации и др. (Становище за необходимостта от кадри по "Социална психология", Становище за необходимостта от кадри по "Историческа демография")

 ИИНЧ се стреми да продължи връзката със завършилите докторанти за да проследява професионалната им реализация и да утвърждава добрия пример сред настоящите докторанти и потенциалните работодатели.

             На сайта на Института има информация за актуални събития, в които могат да се включат и всички, които са били професионално свързани с ИИНЧ, както и обучавани тук докторанти.

            Каним Ви като настоящ или бивш докторант да попълните Въпросник за удовлетвореността от обучението в ИИНЧ-БАН, можете да споделите и Вашите професионални успехи, както и инициативи за съвместни проекти с изследователи от Института (за връзка - 02 979 3030, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. )