Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Библиотеката работи в съответствие с научната и образователна политика и стратегия на ИИНЧ при БАН с цел достигане на оптимално съответствие със задачите на института и задоволяване на динамичните читателски и информационни потребности.

Фондът на библиотеката е близо 7 000 тома.
• По вид: книги, периодични издания: списания и поредици; издания на електронен носител.
• По език: на български език – 2 750 т.; на чужди езици – 4 250 т.
 
Библиотеката осигурява на читателите си условия за търсене в:
традиционните каталози (азбучен – книги, поредици, списания на кирилица и латиница; систематичен; топографски)
електронен каталог – фондът на библиотеката след 2003 г. е включен в on-line каталога на Централната библиотека на БАН и Своден каталог НАБИС (обхваща ресурсите на академични и други библиотеки в България): www. cl.bas.bg

Библиотеката предоставя достъп чрез страницата на ЦБ на БАН (www. cl.bas.bg) до онлайн ресурси: с национален абонамент – Web of ScienceTM Core Collection (1985-present); Scopus; ScienceDirect; с абонамент на ЦБ на БАН – EBSCOhost; JSTOR; „Научная электронная библиотека eLIBRARY.RU"; с временен достъп – ProQuest, CIELA 5.1, Emerald, DE GRUYTER, Central and Eastern European Online Library (CEEOL), и др. международни информационни системи, което разширява възможностите за набавяне на необходимата актуална информация.

Библиотеката при ИИНЧ-БАН обслужва научни работници от системата на БАН, други институти и институции, студенти, докторанти, граждани. Заемане и ползване на библиотечните документи:
• научни работници, докторанти, служители от института могат да ползват фонда и у дома (без речници, справочници, периодични издания, планови теми, дисертации) за срок до три месеца;
• читатели от други институти от системата на БАН – чрез съответната библиотека (междубиблиотечно заемане) за срок до два месеца;
• външни читатели – ползване само в читалнята на библиотеката.

Библиотеката като част от библиотечната мрежа на БАН осигурява и международно междубиблиотечно заемане (чрез ЦБ на БАН).

Библиотеката извършва справки – устни и фактологични, библиографски справки, доставка на документи по електронен път.

Библиотекар: Ели Атанасова

Контакти:
тел.: 02 979 30 32
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работно време с читатели
‒ понеделник, сряда, четвъртък – 09:00-12:00 ч. и от 13.00-16:30 ч.
‒ вторник – 13:00-16:00 ч.; петък – 09:00-12:00 ч. и от 12:00-15:30 ч.