Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Уважаеми колеги,
Департаментът по психология на Института за изследване нa населението и човека при БАН, има удоволствието да Ви покани на традиционната IX Национала школа за докторанти (без ограничения във възрастта) и млади изследователи (до 40 години) в областта на психологията и социалните науки на тема: „Междуличностни и междугрупови интеракции във всекидневния живот".

Тази година школата ще се проведе като част от VII Mеждународна конференция на Европейското общество за изучаване на символния интеракционизъм, която ще се състои в дните от 4 до 8 юли в с. Топола, България. Темата на конференцията е „Интегриране на Традициите на интеракционизма: Изграждане на теоретични, методологични и дисциплинарни мостове в изучаването на всекидневния живот". Това събитие ще даде възможност на всички докторанти и млади учени, при желание да чуят лекции на ключови лектори, предвидени в програмата, да вземат участие в различни уъркшопи, както и да установят много и нови познанства с колеги от цял свят. http://www.esssi2016.bg/

IX Национала школа за докторанти и млади изследователи ще се проведе на 8 юли, петък, с начален час 9:00. Мястото е ваканционен комплекс „Топола Скайс", с. Топола, Добрич, България. Школата ще се проведе на български език. Всички докторанти и млади учени, които заявят участие в Школата, ще бъдат освободени от такса за участие. 

Заявки за участие и резюмета от докладите ще се приемат до 10 юни 2016 г. Приетите научни доклади, представени на школата, ще бъдат публикувани в електронен формат, приложен към специален брой на списанието "Психологични изследвания", издавано от Департамента по психология на ИИНЧ, БАН. Подадени доклади, които не бъдат представени в деня на школата, няма да бъдат публикувани. Продължителността на докладите е до 10 мин., а изискванията за оформяне на докладите са приложени в отделен файл. Срокът за представяне на докладите е 30 юни 2016 г.

ВАЖНО!
В допълнение, при заявено желание за посещение на лекциите на ключовите лектори в дните преди школата, се предвижда и получаване на допълнителни кредити за докторантите. Това ще бъде така, при условие, че участниците присъстват на всички лекции (програма може да намерите тук: http://www.esssi2016.bg/ ). В този случай всеки участник ще получи Сертификат за успешно представяне в Националната школа за докторанти и млади изследователи, както и Удостоверение, в което Центъра за обучение на БАН признава 20 т. по системата за оценка на Академията. Признаването на кредитите от други висши учебни заведения е въпрос на тяхно решение.

Заявка за участие

Изисквания за оформяне на докладите 

За контанкти:

Научен секретар на школата:
гл.ас. д-р Зорница Тоткова
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Директор на школата:
доц. д-р Маргарита Бакрачева